Cine Suntem

O Echipa de profesionisti dedicati si orientati catre rezultate optime in business-ul dvs.

Suntem o firma cu capital romanesc, cu un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune, urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora. 
Oferim solutii complete pentru institutii/companii in domeniul evaluarilor, evidenta si inventarierea cadastrala, masuratori topografice si GIS, din domeniul managementul activelor in general. In acest fel, oferim un spectru larg de solutii necesare unei institutii/companii, indiferent de domeniu sau de provocari si riscuri.
Serviciile noastre sunt extrem de folositoare institutiilor care nu dispun de personal suficient sau specializat pentru realizarea obiectivelor privind organizarea economica si serviciile descrise mai sus.
Prin echipa mereu motivata, putem colaboara cu personalul adiacent serviciilor din institutia beneficiara, pentru a oferi servicii de înalt profesionalism, adaptate cerintelor specifice clientului, cu o abordare etica si accent pe promptitudine.

EVALUARE

O suită cuprinzătoare de servicii de evaluare

"Ce avem și cât valorează?" Companiile, creditorii și consilierii profesioniști ne contactează pentru răspunsuri fiabile la aceste întrebări importante. Platforma serviciilor noastre de evaluare cuprinde multiple categorii de active mobile sau imobile.

MONETIZARE

Tranzacții personalizate pentru a atinge valoarea maximă a activelor

"Cum putem obține cea mai mare valoare a activelor nedorite sau cu performanță redusă?" Ceea ce ne diferențiază este capacitatea noastră de a personaliza o soluție de lichidare a activelor pentru cerințele unice ale fiecărei tranzacții.

CONSULTANȚĂ

Soluții și cunoștințe strategice pentru a debloca valoarea incrementală și pentru a îmbunătăți operațiunile

"Ce strategii nu am implementat pentru a elibera valoarea suplimentară a activelor noastre?" Cele mai multe active din afaceri au potențial economic nerealizat. Prin intermediul unui grup de unități de consultanță specializată și a unor profesioniști cu experiență în domeniu, echipa Evalfix, împreună cu clienții, dezvoltă și implementează strategii inovatoare, adesea out-of-the-box, care mobilizează activele existente pentru a genera mai mult profit, pentru a reduce costurile și pentru a spori valoarea întreprinderii.

Servicii& Expertiză

Identificarea și maximizarea valorii activelor cu amănuntul sănătoase
și aflate în dificultate

Identificarea și maximizarea valorii activelor 
aflate în dificultate

Găsirea de piețe și alternative noi și accesul
la rețeaua extinsă de cumpărători și vânzători globali

Restructurarea capitalului de investiții și de numerar

Maximizarea valorii și a activelor cu amănuntul: cum ar fi mobilierul și echipamentele

Reducerea și / sau eliminarea pasivelor

Livrarea de investiții de capital și soluții de restructurare financiară

Parteneri

Aveti Intrebari?

Contact

  • A Brasov
  • E evalfix@gmail.com
  • M +40 742 656 345
evalfix-logo-alb-s.png

Brasov 
E evalfix@gmail.com 
M +40 742 656 345

Follow Us

Abonare

O suita cuprinzatoare de servicii de evaluare si informatii utile din domeniul fiscal, contabil si juridic

Copyright © 2021. Evaluari-Anevar.

Design & Development By Ancriserv

Cauta

+40 742 656 345         evalfix@gmail.com